Lëmsh

Çifti amerikan mirëpresin vajzën e tyre të parë pas 14 djemve

Foto: AP
 

Një çift amerikan nga Michigani tërhoqi vëmendjen pasi mirëpritën vajzën e tyre të parë pas 14 djemve, pas afër tri dekadash pas lindjes së fëmijës së tyre të parë.

Kateri Schwandt ka lindur të enjten vajzën Maggie Jayne, teksa të dy prindërit janë shprehur se janë tepër të lumtur dhe të emocionuar.