Lëmsh

Një monedhë me vlerë 3.5 milionë dollarë

Një monedhë me vlerë 3.5 milionë dollarë

Një monedhë e lashtë ari e përshkruar si një “festë e paturpshme” mbi vrasjen e Jul Çezarit, ka vendosur rekord për monedhën më të shtrenjtë të shitur ndonjëherë në ankand.

Monedha u ble nga një person që preferoi të mbetet anonim për 3.5 milionë dollarë dhe mban një portret të Marcus Junius Brutus, një nga udhëheqësit në vrasjen e Çezarit në vitin 44 p.e.s..