Lëmsh

Në gjykatë për mjekrën e… Tutankhamonit?!

Në gjykatë për mjekrën e… Tutankhamonit?!

Punonjësit e muzeut në gjyq. A e vodhën? A kanë kryer shkelje të rënda disiplinore? Jo, ata bënë një dëm dhe u përpoqën ta rregullonin atë, është historia e treguar në faqen e internetit lavocedivenezia.it.

Punonjësit e Muzeut Egjiptian në Kajro përfunduan në gjyq për akuzat e ngjitjes në një mënyrë ”false” të mjekrës së Tutankhamonit.