Lëmsh

Zbulohet një dinozaur i para 70 milionë viteve

Zbulohet një dinozaur i para 70 milionë viteve

Në provincën La Rioja, në veri të Argjentinës, janë gjetur mbetjet e dinozaurëve, afërsisht i 70 milionë viteve më parë.

Guvernatori i La Rioja, Ricardo Quintela njoftoi në Twitter se shkencëtarët kanë zbuluar një fole me fosile të dinozaurit dhe qindra vezë në rajonin Santa Domingos të Vinchina në rajonin e La Rioja-s.