Lëmsh

Njerëzit kanë tendencën të zgjedhin ato kafshë shtëpiake që “ngjasojnë”

Njerëzit kanë tendencën të zgjedhin ato kafshë shtëpiake që “ngjasojnë”

Një studim interesant vë re se njerëzit kanë tendencën të zgjedhin ato kafshë shtëpiake që “përngjasojnë” më së shumti me ta dhe Gerrard Gethings, një fotograf profesionist e vërteton 100% këtë.

Kështu artisti krahason portretin e qenit/maces me pronarin/en.