Lëmsh

Paralajmërimi i frikshëm: Bota rrezikon të bëhet “ferr i pabanueshëm”

Paralajmërimi i frikshëm: Bota rrezikon të bëhet “ferr i pabanueshëm”

Ka pasur një rritje "marramendëse" të katastrofave natyrore gjatë 20 viteve të fundit dhe kriza e klimës është shkaktarja, thanë Kombet e Bashkuara.

Studiuesit theksuan një dështim të udhëheqësve politikë dhe të biznesit për të ndërmarrë veprime kuptimplota për të zbutur ndikimin e ndryshimeve klimatike dhe për të ndaluar planetin të kthehet në "një ferr të pabanueshëm për miliona njerëz".