Lëmsh

Truku me vezën e zierë, që askush nuk jua ka thënë kurrë

Truku me vezën e zierë, që askush nuk jua ka thënë kurrë

Ke zier një vezë për fëmijën dhe duhet ta pastrosh. Kjo gjë krijon vështirësi, apo jo? Sidomos kur veza është shumë e freskët, pastrimi nuk është aq i lehtë.

Megjithatë, ekziston një sekret që do ta bëjë pastrimin e vezës një detyrë shumë të lehtë, shkruan abencnews.al.