Lëmsh

“Çajniku” kinez 15cm i vogël shitet për 390,000 funta

“Çajniku” kinez 15cm i vogël shitet për 390,000 funta
Foto: DailyMail

Një "çajnik" i vogël kinez është gjetur në një garazh dhe është shitur për 390,000 funta në ankand.

Kjo enë historike besohet se është një në katër të tilla të vetme në botë dhe se ishte destinuar për një dyqan bamirësie.