Lëmsh

“Miu hero” fiton Medalje të Artë! Brejtësi 7-vjeçar i befasoi të gjithë

“Miu hero” fiton Medalje të Artë! Brejtësi 7-vjeçar i befasoi të gjithë

Një mi “gjigant” afrikan, Magawa është dekoruar me medalje ari prestigjioze për zbulimin e minave tokësore.

BBC raporton se Magawa ka nuhatur 39 mina tokësore dhe 28 municione të pashpërthyera.