Lëmsh

Në Indonezi ata që i thyejnë rregullat e vënies së maskës, urdhërohen të hapin varre për viktimat e COVID-19

Në Indonezi ata që i thyejnë rregullat e vënies së maskës, urdhërohen të hapin varre për viktimat e COVID-19

Tetë persona janë dënuar në ishullin Java, për faktin se kanë dalë nga shtëpia pa maska dhe kështu janë detyruar të hapin varre në një varrezë publike të qytetit, për personat që kanë vdekur nga koronavirusi.

Zyrtarët shpresojnë se ky lloj dënimi do të shërbejë si masë parandaluese për të gjithë ata persona që i shkelin rregullat e sigurisë së vendit, në luftën kundër pandemisë, transmeton Koha.