Lëmsh

Gjermania mbjell drurë të Mesdheut për gjallërimin e pyjeve

Gjermania mbjell drurë të Mesdheut për gjallërimin e pyjeve
 

Shkencëtarët gjermanë janë duke eksperimentuar me mbjelljen e bimëve nga Mesdheu nëpër pyjet gjermane për t’i ndihmuar ato që t’u mbijetojnë ndryshimeve klimatike.

Nxehtësia e madhe e vitit dhe shirat e paktë janë duke e dëmtuar pyllin gjerman.