Lëmsh

Çifti nga Ekuadori më i moshuari në botë

Çifti nga Ekuadori më i moshuari në botë
 

110-vjeçari Julio Cesar Mora Tapia dhe 104-vjeçarja Waldramina Maclovia Quinteros Reyes janë të martuar qe 79 vjet. Lidhja e tyre vetëm është forcuar me kalimin e kohës.

Bashkë kanë përjetuar gjithçka. Dashuria dhe respekti për njëri-tjetrin tashmë u ka siguruar atyre titullin për çiftin më të moshuar në botë, me moshë të përbashkët prej 214 vjet e 358 ditë.