Lëmsh

Diplomon 97-vjeçari në Itali

Diplomon 97-vjeçari në Itali

Një 97 vjeçar në Palermo të Italisë është diplomuar të mërkurën. Ai është studenti më i vjetër në Itali dhe është i gatshëm të regjistrohet në gradën speciale e cila do t’i ofrohej shekullit të tij të jetës.

Giuseppe Paterno u diplomua në studime historike me tezë për vendet historike si Palazo, Steri, selia e rektoratit të universitetit në Palermo.