Lëmsh

Anija ushtarake fundoset qëllimisht në Dhërmi, për t'u kthyer në atraksion turistik

Anija ushtarake fundoset qëllimisht në Dhërmi, për t'u kthyer në atraksion turistik

Një anije e prodhimit kinez është mbytur qëllimisht sot në plazhin e Dhërmiut, për t'u kthyer në atraksion turistik, për zhytësit dhe eksploruesit e botës nënujore.

Emri i anijes që u mbyt sot është ‘Polumbarja Kineze’ ndërsa në qytetin e Vlorës ka ardhur në vitin 1974 si pjesë e marinës.