Lëmsh

Lë punën shitësi që nuk bëri asnjë ditë pushim për 38 vite me radhë

Lë punën shitësi që nuk bëri asnjë ditë pushim për 38 vite me radhë

Një shitës i cili ka punuar për 38 vite pa asnjë ditë të vetme pushimi ka vendosur që të lërë punën dhe të shijojë pensionin.

Roy Kharbanda ka punuar çdo ditë që nga viti 1982, kur bleu një dyqan në Sauthempton të Anglisë. Kjo do të thotë se ai ka punuar 13 416 ditë radhazi, duke mos e bërë pushim as të dielën.