Lëmsh

Pse njerëzit i tremben numrit 13-të?

Pse njerëzit i tremben numrit 13-të?

Studiuesit thonë se të paktën 10% e popullsisë kanë frikë nga numri 13.

Çdo vit frika edhe më specifike e së premtes 13, për të cilën ka edhe një emër – paraskevidekatriaphobia, çon në humbje financiare mbi 800 milionë dollarë në vit, pasi njerëzit shmangin martesat, udhëtimet dhe në raste më ekstreme, nuk shkojnë as në punë.