Lëmsh

Njeriu më i vjetër në botë thotë se sekreti i jetëgjatësisë është dashuria

Njeriu më i vjetër në botë thotë se sekreti i jetëgjatësisë është dashuria

Një gjysh nga Rumunia është emëruar si njeriu më i vjetër në botë, dhe thotë që fshehtësia për një jetë të gjatë është dashuria.

Dumitru Comanescu, që ka 111 vjet dhe 203 ditë, e trashëgoi këtë titull pas vdekjes së britanikut Bob Weighton, i cili vdiq dje në moshën 112 vjeçare, shkruan Daily Mail.