Lëmsh

Restoranti që krijoi “tavolinat e distancës sociale”

Restoranti që krijoi “tavolinat e distancës sociale”

Një restorant në Maryland ka gjetur një mënyrë inovative për t’u siguruar që klientët ruajnë 2 metra largësi nga njëri-tjetri.

‘Fish Tales’ publikoi në rrjete sociale ‘tavolinat e distancës sociale’ që ka krijuar. Tavolinat janë me rrota dhe kanë një formë rrethore, ku klienti qëndron në qendër. I rrethuar nga goma ai nuk mund të jetë më pak se dy metra afër me persona të tjerë.