Lëmsh

Njeriu më i pasur i Singaporit çdo muaj fiton 1 miliard dollarë nga shitja e ventilatorëve

Njeriu më i pasur i Singaporit çdo muaj fiton 1 miliard dollarë nga shitja e ventilatorëve

Pasuria e një njeriut më të pasur në Singapor është rritur me rreth 1 miliard dollarë në muaj këtë vit nga shitja e ventilatorëve te kombet që përpiqen të luftojnë koronavirusin.

Li Xiting, i cili është bashkëthemeluesi dhe kryetari i një kompanie të pajisjeve mjekësore ka pasur rritjen e pasurisë së tij me 4.3 miliardë dollarë këtë vit, sipas South Morning Post, pasi çmimi i aksioneve të kompanisë u rrit me gati 50%.