Lëmsh

Koronavirusi, çiklisti skocez i bllokuar në Kosovë po përshtatet me jetën e re

Koronavirusi, çiklisti skocez i bllokuar në Kosovë po përshtatet me jetën e re
 

Një skocez, që ishte larguar në nëntor nga Edinburghu për një udhëtim një vjeçar me biçikletë, është duke u përshtatur me jetën e tij të re në Kosovë pasi pandemia Covid-19 e ka bllokuar aty.

Mike Elm, ishte larguar nga Skocia në një ekspeditë të pambështetur në Evropë dhe Azi, duke dokumentuar histori të individëve dhe bizneseve se si po u përgjigjen ndryshimeve klimatike.