Lëmsh

Gjatë karantinimit doli të punonte në oborr, gjeti “të varrosur” një veturë që daton nga viti 1950

Gjatë karantinimit doli të punonte në oborr, gjeti “të varrosur” një veturë që daton nga viti 1950
 

Një veturë e vjetër e markës Ford Popular, është zbuluar nën dhe në Yorkshire të Anglisë.

John Brayshaw, pronari i një shtëpie në këtë qytet, gjatë karantinimit doli të punonte në oborrin e tij. Aty, gjatë punëve që bënte, hasi në diçka të pazakontë, shkruan BBC.