Lëmsh

Super mëma e 22 fëmijëve

Super mëma e 22 fëmijëve
 

Sju Redford me të drejtë quhet super mëma, e cila në mes të pandemisë së koronavirusit lindi fëmijën e 22-të.

Sju (45) dhe bashkëshorti i saj Noel (40) nga Lnkshiri e zgjeruan familjen edhe me një anëtarë – vajzën me peshë 3,1 kilogram.