Lëmsh

Puna në furra në kohën e pandemisë

 

Ka më shumë se dy javë që restorantet dhe kafenetë në Kosovë kanë ndërprerë përkohësisht veprimtarinë e tyre.

E qytetarët si të vetmen mundësi që kanë për të blerë ushqime të gatshme janë furrat, aty ku nuk është ndalur puna.