Lëmsh

Koronavirusi na ka kufizuar lëvizjen, por jo imagjinatën: Si të shihni botën nga shtëpia

Koronavirusi na ka kufizuar lëvizjen, por jo imagjinatën: Si të shihni botën nga shtëpia

Linjat ajrore përreth botës i kanë ndaluar fluturimet. Vendet i kanë mbyllur kufijtë e tyre, dhe kanë urdhëruar secilin që të qëndrojë mbyllur.

Koronavirusi ka kufizuar lëvizjen tonë në çdo formë, por nuk do të thotë se duhet të na kufizojë edhe imagjinatën, transmeton KOHA.