Lëmsh

Mbreti i Tajlandës izolohet në hotelin super luksoz me 20 femrat e haremit të tij

 

Mbreti i Tajlandës ka vendosur të izolohet në hotelin super luksoz në qytetin turistik gjerman Garmisch-Partenkirchen për shkak të rrezikut nga koronavirusi.

Mesa duket ai nuk ka preferuar të izolohet i vetëm dhe brenda hotelit ka marrë edhe 20 kubinat e tij të haremit.