Lëmsh

“Ankth etik” në “Big Brother”

“Ankth etik” në “Big Brother”
 

Harrojini banesat tuaja të spërkatura me dezinfektues apo tryezën e freskët të kuzhinës të bërë me zbardhues, apo edhe dhomat e mbyllura të spitaleve të qasshme vetëm për profesionistët mjekësorë në petkat e tyre: dy vendet më të sigurta në botë për t’u fshehur nga koronavirusi janë zyrtarisht shtëpitë gjermane dhe kanadeze të “Big Brotherit”.

Versioni gjerman i shout ka nisur më 6 shkurt dhe garuesit deri tash nuk kanë ide se pjesa tjetër e botës po përjeton pandemi për shkak se, siç e thonë edhe vetë rregullat e shout, ata nuk lejohen të mbajnë çfarëdo kontakti me botën përjashta. Kur ata u mbyllën në shtëpi, asnjë rast nuk ishte konfirmuar përtej Kinës. Dhe sado që duket e pabesueshme, kur njerëz të rinj hyjnë në shou gjatë gjithë kohës, ata nuk e kanë të lejuar t’u thonë ndonjë gjë cimerëve të tyre.