Lëmsh

Spanjollët përdorin edhe qentë lodër për të thyer masat e qeverisë

 

Shumë spanjollë po përdorin kafshët shtëpiake si qentë për të “thyer” masat e qeverisë për mbylljen nëpër shtëpi, ndërsa numri i të prekurve dhe viktimave nga koronavirusi rritet orë pas ore.

Policia spanjolle shpërndau një video në Twitter të një burri që përdorte një qen lodër për të dalë nëpër rrugë, ndërsa të tjerë përdorin kafshët si pretekst për shëtitje të gjata, gjë që ka detyruar autoritetet të ndërmarrin masa.