Lëmsh

17 vjet shoqe të ngushta, pa e ditur se ishin… motra!

17 vjet shoqe të ngushta, pa e ditur se ishin… motra!
 

 Shoqe të ngushta për 17 vjet, por zbulojnë se janë motra dhe kjo është më shumë se emocionuese, njoftoi CNN.

”Një histori e bukur që gjeti hapësirë ​​të bollshme në shumë gazeta amerikane, shtoi CNN.