Lëmsh

NASA sjell zbulimin e radhës për jetën në Mars

NASA sjell zbulimin e radhës për jetën në Mars
 

Molekulat organike të pranishme në qymyr dhe vaj në Tokë janë identifikuar në Mars dhe mund të lënë të kuptohet për praninë e jetës aliene.

Molekulat e tiofenit përmbajnë karbon dhe squfur të cilat janë thelbësore për jetën.