Lëmsh

Koronavirusi, supermarketet në Britani kufizojnë shitjen e letrave të tualetit

Foto: Shutterstock
 

Supermarketet në Britani të Madhe, në tentim për t’i parandaluar blerësit që të blejnë sasi të mëdha produktesh, kanë vendosur limite nëpër artikuj si pasta, peceta anti-bakteriale, sapun dore, letër tualeti dhe medikamente për fëmijë.

Raftet nëpër dyqane në mbarë vendin kanë mbetur pa artikujt e sipërpërmendur pasi Agjencia britanike e Shëndetit Publik kërkoi nga publiku të “bëjnë plane paraprake” në rast se iu duhet të vetizolohen për disa javë.