Krevati më i shtrenjtë në botë, që kushton 200.000 dollarë!

Krevati më i shtrenjtë në botë, që kushton 200.000 dollarë!

17 February 2020 09:03

Shtrati më i pabesueshëm dhe më i rrallë në botë kushton plot 200.000 dollarë! A ka ndonjë element që e justifikon një vlerë të tillë? Gjykojeni vetë!

Quhet Vivid dhe ndodhet në “Regent Seven Seas Splendor”, me siguri anija më e mirë e lundrimit në planet. Ky shtrat, siç transmeton K.J. i cili cilësohet si shumë më shumë se një shtrat, merr 320 orë për t’u krijuar, nga puna me dorë e ekspertëve të zejtarisë.

Krevati mbretëror shquhet si ekstremisht i rehatshëm, me pambukun më të mirë, flokë kali, lesh, etj. Vivid është pjesë e brandit të njohur “Hästens” dhe njihet si shtrati më i shtrenjtë në botë /forbes.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme