Lëmsh

Hoteli i ëndrrave për fëmijët

Hoteli i ëndrrave për fëmijët
 

Për fëmijët që janë të apasionuar pas personazheve të Disneyt, Avengers dhe Harry Potterit, tashmë ata mund të flenë me ta.

Vetëm 10 minuta larg Disneylandit, në Kaliforni, ndodhet një vilë gjigante me shumë dhoma. Të gjitha dhomat kanë dizajne të ndryshme nga personazhet e botëve të ndryshme për fëmijë.