Lëmsh

Kaprolli afrikan arrin të arratiset nga “goja” e pesë gepardëve

Kaprolli afrikan arrin të arratiset nga “goja” e pesë gepardëve

Një kaproll afrikan impala ka bërë një arratisje të pabesueshme duke i rezistuar sulmit të pesë gepardëve që e sulmuan në një rezervat natyror në Kenia.

Kaprolli mashkull arriti të qëndronte në këmbë teksa predatorët i kërcënin në kurriz dhe me kthetrat e tyre përpiqeshin ta rrëzonin. Çuditërisht ai u çlirua prej tyre dhe u largua.