Lëmsh

Transgjinorja e gatshme për të shkruar histori në futbollin e Argjentinës

Transgjinorja e gatshme për të shkruar histori në futbollin e Argjentinës

Dhjetëra trofe, topa dhe gota qëndrojnë në dy rafte prej druri në shtëpinë e vogël të Mara Gomezit, në periferi të Buenos Airesit. 

Ajo është gati të bëhet transgjinorja e parë që luan futboll profesional në Argjentinë dhe të shtojë ndonjë trofe tjetër në raftin e saj. E gjatë dhe atletike, Gomez kujton momentet e vështira që ka pasur gjatë rrugëtimit të saj si në futboll ashtu edhe në jetë, shkruan sot Koha Ditore.