Lëmsh

Dita Ndërkombëtare e Radios

Dita Ndërkombëtare e Radios
 

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Radios.

UNESCO e ka shpallur këtë festë për të promovuar radion si medium dhe të gjitha mundësitë që ajo ofron.