Lëmsh

Vendi më i qetë në botë

Vendi më i qetë në botë

E gjithë hapësira në krye mbulon vetëm 150 metra katrorë, dhe duke qenë se nuk ka ashensor, mund të arrihet vetëm me ndihmën e duarve, këmbëve dhe me pak fat.

Shtylla e jetës, ose Shtylla Katskhi, është një monolit natyror gëlqeror në një fshat me të njëjtin emër në Gjeorgjinë perëndimore, i cili është i rrethuar nga Lugina e lumit Katskhura.