Lëmsh

Hapet spitali i parë për koronavirusin në Kinë, ka 1000 shtretër dhe u ndërtua brenda dy ditësh

Hapet spitali i parë për koronavirusin në Kinë, ka 1000 shtretër dhe u ndërtua brenda dy ditësh
 

Është hapur spitali i parë për koronavirus në Kinë, pas një punë dyditore nga punëtorë vullnetarë.

Spitali ka 1000 shtretër dhe to të jetë në funksion të personave të infektuar me virusin vdekjeprurës, i cili deri më tani ka shkaktuar 132 të vdekur rreth 6 000 raste janë konfirmuar si të infektuar dhe rreth 10 000 janë raste e dyshuara.