Lëmsh

“Zebrat” për parandalimin e aksidenteve rrugore

“Zebrat” për parandalimin e aksidenteve rrugore

Një fushatë vetëdijesimi për parandalimin e aksidenteve rrugore në Bolivi, ka shtyrë tre persona që të vishen si zebra dhe të ndihmojnë njerëzit në kalimin e rrugëve.

Përveç ndihmës, këto zebra po këshillojnë shoferët që të presin dritën e gjelbër dhe t’u japin përparësi kalimtarëve.