Lëmsh

Sa bakshish duhet të lini në vendet evropiane?

Sa bakshish duhet të lini në vendet evropiane?
 

Kur udhëton ndonjëherë është e vështirë për të ditur nëse duhet të lësh bakshish apo jo.

Zakonet ndryshojnë nga njëri vend tek tjetri dhe për t’i bërë gjërat pak më të lehta website-i britanik PopSugar ka bërë një përmbledhje të bakshisheve për të gjitha vendet evropiane.