Lëmsh

Për trurin, gjërat e mbajtura me dorë janë pjesë e trupit

 

 Shpesh themi se stilolapsi apo edhe telefoni celular janë si zgjatimi i dorës sonë dhe në të vërtetë truri i sheh ato ashtu.

Ai percepton çdo send që mbajmë në duar sikur të ishte një shtrirje e trupit, tek i cili të aplikohet perceptimi taktik.