Lëmsh

“The Daily Swig”: Thaçi duke shkruar fjalëkalimin në PC, ndër huqjet më të mëdha të sigurisë kibernetike

“The Daily Swig”: Thaçi duke shkruar fjalëkalimin në PC, ndër huqjet më të mëdha të sigurisë kibernetike
 

Kriminelë budallenj, politikanë të pakujdesshëm, paaftësi në zgjidhjen e telasheve teknologjike dhe shumë veprime tjera të pamençura përshkuan fushën e sigurisë kibernetike gjatë 12 muajve të fundit.

Në mesin e këtyre gafave është futur edhe presidenti ynë, Hashim Thaçi, i cili, derisa po incizonte një intervistë televizive, shihet teksa shkruan fjalëkalimin e kompjuterit të tij të zyrës.