Lëmsh

Në Spanjë hidhet lotaria më e madhe në Botë, në lojë 2.38 miliardë euro

Në Spanjë hidhet lotaria më e madhe në Botë, në lojë 2.38 miliardë euro

“El Gordo” është lotaria më e pasur në botë. Plot 2.38 miliardë euro do të shpërndahen për fituesit. Kjo lotari organizohet në Spanjë dhe hidhet çdo fundvit.

Për vitin 2019, bileta më me fat është ajo me numrat 26590. Siç përcjell Shqip, hedhja e lotarisë u transmetua live në televizion mëngjesin e së dielës. Shifra më e madhe fituese është 400 mijë euro.