Lëmsh

Thumbimin e Trumpit, Thunbergu e vë në biografinë e saj në Twitter

Foto: Reuters
 

Aktivistja për klimën, Greta Thunberg, ka ndryshuar biografinë e saj në Twitter duke ia kthyer thumbimin presidentit amerikan Donald Trump pas deklaratës së tij drejtuar Thunbergut pasi ajo u përzgjodh Personi i Vitit 2019 nga prestigjiozja “Time”.

Ai ka thënë se Thunberg “ka problem me menaxhim të zemërimit” dhe duhet të “shkojë të shikojë ndonjë film të vjetër me shokë”. “Qetësohu Greta, qetësohu”, ka shtuar ai.