Gabimi që gati sa s’i kushtoi me jetë zyrtares së Ministrisë së Shëndetësisë në Tajlandë

Gabimi që gati sa s’i kushtoi me jetë zyrtares së Ministrisë së Shëndetësisë në Tajlandë

02 December 2019 18:26

Një zyrtare e Ministrisë së Shëndetësisë së Tajlandës erdhi në punë dhe gjeti një vend në një garazh gjysmë të zbrazur.

Megjithëse kishte vend për të zgjedhur, ajo vendosi të zinte një vend pranë shkallëve.

Në një moment ajo humbi kontrollin e automjetit dhe goditi një pengesë betoni në katin e tretë të garazhit, transmeton Ksp.

Fatmirësisht, makina nuk ra poshtë në rrugë. Gruaja më vonë deklaroi se ajo vetëm kohët e fundit kishte marrë një makinë me një transmetim automatik dhe se fillimisht nuk dinte nëse të ndiqte kamerat apo të shikonte në pasqyrat e pasme, dhe më tej ishte hutuar dhe frikësuar nga sensorët e parkimit.

Ajo bëri gabimin më të madh kur ngatërroi gazin dhe frenën, por kolegët e ndihmuan menjëherë dhe e parandaluan aksidentin. Ata më vonë u panë duke u tallur me të.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme