Lëmsh

Humb 79 kg për t'u bërë polic

 

Romar Lyle gjithmonë dëshironte të bëhej polic. Por gjithashtu e dinte se nuk mund ta realizonte ëndrrën e tij nëse nuk bënte disa ndryshime në jetë.

“Kam marrë diplomë në ekspertizën mjeko-ligjore dhe ishte e vështirë për të gjetur punë sepse isha 181 kg”, tha ai. “Nëse do doja të punoja në këtë fushë, atëherë duhet të vazhdoja të punoja shumë me shëndetin dhe palestrën”.