Lëmsh

Kryebashkiakes në Bolivi ia presin flokët dhe e tërheqin zvarrë

Kryebashkiakes në Bolivi ia presin flokët dhe e tërheqin zvarrë

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Bolivi, ku një grup protestuesish kanë rrahur, lyer me ngjyrë të kuqe, prerë flokët dhe tërhequr zvarrë kryebashkiaken Patricia Arce.

Arce është kryebashkiakia e qytetit Vinto në Bolivi dhe njëkohësisht anëtare e partisë Lëvizja për Socializëm e presidentit Evo Morales. Kohët e fundit Bolivia është përfshirë nga protesta vdekjeprurëse pas fitores së zgjedhjeve të presidentit Evo Morales më 20 tetor mbi pretendimet se votat ishin manipuluar.