Lëmsh

Universiteti holandez krijon një varr të vërtetë “pastrimi” për studentët

Universiteti holandez krijon një varr të vërtetë “pastrimi” për studentët

Universiteti Radboud në qytetin holandez të Nijmegen ofron një zgjidhje të re për ata që luftojnë me sfidat e përditshme të jetës studentore dhe pasigurinë dhe shqetësimin për të ardhmen - një “varr pastrimi”.

Projekti përdor “memento mori” që në latinisht do të thotë “mos harroni se do të vdisni” – si moton, duke ofruar një pamje unike të asaj që vjen pas vdekjes.