Lëmsh

Foshnja mbërriti në spital në gjendje të rëndë shëndetësore, policja i jep gji

Foshnja mbërriti në spital në gjendje të rëndë shëndetësore, policja i jep gji

Celeste Ayala po punonte në spitalin e fëmijëve të Sor Maria Ludovica në Buenos Aires, Argjentinë, kur një foshnje e kequshqyer u soll me urgjencë duke qarë me dëshpërim.

Menjëherë ajo i kërkoi leje mjekëve për ta mbajtur dhe ushqyer, sepse foshnja ishte i uritur, ndërsa stafi i spitalit i mbingarkuar me punë.