Lëmsh

Belgut i vidhet biçikleta në Bruksel, e gjen atë në Fier me ndihmën e MPB-së shqiptare

Belgut i vidhet biçikleta në Bruksel, e gjen atë në Fier me ndihmën e MPB-së shqiptare
 

Një banor i Brukselit, përpjekjet e të cilit për të gjetur biçikletën e tij të vjedhur nuk rezultuan të suksesshme në Belgjikë, ia ka dalë që ta lokalizojë atë jashtë vendit duke iu falënderuar një aplikacioni mobil, një forumi online dhe zyrtarëve të qeverisë shqiptare.

Denis Hacquin, biçikleta elektrike e të cilit iu vodh derisa e njëjta “ishte brenda dhe e bllokuar” në Ixelles rreth një muaj më parë, e gjeti atë rreth 2,000 kilometra larg, në qytetin shqiptar të Fierit.