Lëmsh

Trikoja e Kurt Cobainit shitet në ankand për 334,000 dollarë

Foto: Getty Images
 

Një trikë e njollosur, e djegur me cigare, dhe e palarë për pothuajse tre dekada, është shitur në një ankand për 334,000 dollarë.

Solisti i Nirvanas, Kurt Cobain, e kishte veshur këtë triko me pulla gjatë performancës së tij “Unplugged” në MTV më 1993, raporton BBC.